Jouw vitrine

 

Je website, je marketing

Wie zoekt, die vindt

Mensen Googelen op zoek naar informatie. Ondernemingen bieden daarop antwoorden en oplossingen, die inspireren en méér dan louter wat productinformatie zijn.

De Connectie creëert websites die mee omkaderd zijn in dergelijke content marketing strategie. En dat omvat véél meer dan de juiste zoekwoorden (SEO) bepalen. 

Ben je transparant?

Begrijpt de buurvrouw de communicatie op je site? Is de navigatie duidelijk? Is je imago OK? Is je marketingboodschap helder? Hoe scherp is die copywriting? Kan je nog schrappen? Passen de foto's erbij of kocht je ze snel-snel in Amerika?

Het zijn allemaal zaken die maken dat mensen jou als ondernemer méér of minder authentiek vinden. 

Ben je sociaal?

Sociale media zorgen mee voor je vindbaarheid op internet. Daarom werkt De Connectie vanuit storytelling. Want dat is de vlam die de sociale media immers doet branden.  

Two%252520women%252520in%252520a%252520drug%252520store%252520looking%252520at%252520each%
Apprentices%20at%20Newport%20Power%20Station%2C%20August%201948._edited.jpg

Je website, je techniek 

Responsive design én snelheid

De Connectie werkt met internationale licentiesystemen voor de technische onderbouw van website. Zo evolueer je 100% mee met alle technologische upgrades.

Website afgestemd op content marketing 

De core business van De Connectie is content marketing. Als je om een duidelijke en eigentijdse website verlegen zit, kan ik je daarom qua imago én snel én professioneel online zetten.  

Workshop

Maar eigenlijk ambiëren we vanuit De Connectie zelfredzaamheid. Als je vanaf dag 1 je website liever zelf beheert, dan is een workshop iets voor jou. Je gaat tijdens de opleiding meteen aan de slag, zowel met techniek als met marketing. Per kwartaal is er een workshop voor een groep ondernemers. Met de Corona-maatregelen bekijk ik nu ad hoc wanneer en waar die plaatsvindt. 

service.jpg